Šiauliečiai priėmė naują šokolado gamintoją

Šiaulius drąsiai galime vadinti saldumynų gamintojų miestu. Tačiau miestiečiai atviri ir kitiems, ne tik savo miesto gamintojams. Prieš kelis mėnesius Šiaulių parduotuvėse pasirodė Ventspilyje gaminamas šokoladas „Pobeda“ ir jo gaminiai. Šiauliečiai jį priėmė labai palankiai – šokolado populiarumas auga dienomis.

Trys auksinės kokybės taisyklės

Kiekvienas šokolado vardas turi savo sėkmės formulę – ar tai būtų slaptas receptas, stropiai saugomas nuo konkurentų, ar specialus šokoladinių saldainių įdaras, ar išskirtinis asortimentas. „Pobeda“ vardas pasaulyje žinomas bei vertinamas dėl visų trijų savybių.

Kone svarbiausias akcentas – kokybė. „Neleisk broko į gamybą, nedaryk broko pats, radęs broką, nepraleisk jo tolyn. Tai – mūsų alfa ir omega. „Pobeda“ visada naudoja tik aukščiausios kokybės natūralias žaliavas ir ingredientus. Dirbtinės ar sintetinės medžiagos mums – nesuvokiamas dalykas kalbant apie šokoladą. Mūsų šokolade nėra ir prieštaringai vertinamo palmių aliejaus, kurio dažnai galima rasti kitų gamintojų šokolade ar konditerijos gaminiuose, nes taip mėginama gerinti savo produktų konsistenciją ir skonį. Mes prieš bet kokį įtartiną ingredientą, nes esame įsitikinę – skaniausias šokoladas yra natūralus“, – sako Andrėjus Muravjovas, UAB „Pobeda Confectionary“ bendraturtis ir Ventspilyje esančio filialo direktorių tarybos pirmininkas.

Natūralus saldiklis keičia cukrų

Sena kaip pasaulis mįslė – kaip valgant saldumynus nepriaugti svorio? Atsakymas – pačios gamtos siūlomas malonumas – saldžioji stevija. Tai yra laiko patikrintas saldiklis, randamas nemažai pasaulio šalių. Jis cukrų savo saldumu lenkia iki 300 kartų bei turi gerųjų oksidantų, kurie teigiamai veikia sveikatą.

Dar vienas ypatingas bei svarbus ingredientas – inulinas, geros medžiagų apykaitos bei gražių kūno linijų draugas. Ištirta, kad inulinas yra naudingas norint sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje.

„Pobeda“ sukūrė išskirtinę seriją šokolado be cukraus. Tai kartusis, tamsusis ir pieninis šokoladas. Šiose plytelėse – 0 proc. cukraus ir 12 proc. mažiau kalorijų. Tyrimais įrodyta, kad saldžioji stevija labai efektyvi kovoje su cukriniu diabetu ir hipertonija.

Juodas šokoladas – išskirtinis

Tiems, kurie mėgsta kokybišką kartoką juodą šokoladą, skirtas tamsusis
72 proc. „Pobeda“ šokoladas, sukurtas iš geriausių kakavos pupelių. Pasak A. Muravjovo, šiauliečiai greitai pamėgo kartųjį šokoladą, becukrių šokoladų seriją, gardintą saldžiąja stevija, šokoladinius triufelius, taip pat ir triufelius su marcipanu.

„Pobeda“ gaminių didžiuosiuose prekybos centruose dar nėra, tačiau jais prekiauja net 30 mažesnių parduotuvių Šiauliuose („Čia“, „Tau“, „Kubas“, „Elimarkt“).

„Tiems, kurie mėgsta gaminti saldžiai bei konkursus, taip pat turime pasiūlymų – mūsų Facebook paskyroje (https://www.facebook.com/sokoladaspobeda/?fref=ts) nuolat kuriamus video receptus, kurie parodo, kaip lengvai ir greitai pasigaminti tobulą desertą iš šokolado“, – sako A. Muravjovas.

Reklama
Etaplius informacija

Griežtai draudžiama Etaplius.lt naujienų portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Etaplius.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Etaplius.lt šaltinį. Ši informacija yra VšĮ “Šiauliai plius” nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu redakcija@etaplius.lt.

Komentuok mus Facebook`e

Komentaro rašymas